Anasayfa Güncel Duyurular 2023 MSÜ Sonuçları Açıklandı?

2023 MSÜ Sonuçları Açıklandı?

2 Nisan 2023 tarihinde düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) sonuçları bugün (27 Nisan) açıklandı. Peki MSÜ sınav sonuçlarına nereden bakılır? İşte MSÜ sonuçları sorgulama ekranı...

MSÜ Sonuç Açıklama Ekranı İçin Tıklayın!

MSÜ sınavı 2 Nisan’da gerçekleştirildi. Bugün adayların erişimine açılan sınav sonuçları, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek.

MSÜ Bölümleri

Kara Harp Okulu’nda subay diplomasının yanı sıra; mühendislik, işletme, kamu yönetimi, sosyoloji ve uluslararası ilişkiler programlarında ulusal ve uluslararası denkliği bulunan diploma da veriliyor.

Piyade, tank, topçu, hava savunma, kara havacılık, istihkâm, muhabere, ulaştırma, ikmal, bakım, personel, maliye, harita bölümlerinden subaylar yetiştiriliyor. Harbiyelilerin yeme, barınma, giyim, harçlık gibi tüm ihtiyaçlarını devlet karşılıyor.

Havacılık ve uzay mühendisliği, elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinde akademik ve askeri eğitim ile özendirici uçuş eğitimi veriliyor.

MSÜ 2022 Askeri Öğrenci Temini Taban Puanları

Erkek Adaylar için

Erkek Adaylar için

Kadın Adaylar için

Kadın Adaylar için

Astsubay Adayları için

Astsubay Adayları için
Sosyal Medyada Paylaş
Erken Kayıt Fırsatları ve Duyurulardan Haberdar Olmak İçin E-Bülten’e Kayıt Olun!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.