Anasayfa Güncel Etkinlikler 2021 - 2022 Yıl Sonu Etkinliği

2021 - 2022 Yıl Sonu Etkinliği

Marmara Okulları olarak eğitim-öğretim yılı içerisindeki etkinliklerimizin yanında yıl sonunda da öğrencilerimizin yorgunluklarını atmaları amacıyla çeşitli gösterilerle biraraya geliyor. 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılı yıl sonu etkinliğimizde de Ukelele Grubu ve İlkokul Korosu sahne alıp parçalarını seslendirirken, miniklerin hazırladığı Ekmek Rondosu gösterisi de hem öğrencilerimizin hem de ailelerinin keyifli dakikalar geçirmesini sağladı.

Ukelele Grubu

Marmara Okulu öğrencileri Ali Ege Dörtbıyık, Elif Yalçın ve Salih Karaosmanoğlu tarafından oluşan Ukulele Grubu, öğretmen Melinda Yüksel eşliğinde yıl sonu etkinliğinde sahne alarak mini bir dinleti sundu. Minik öğrencilerimizin birlikte ve organize bir şekilde hareket etmeleri büyük alkış alırken, Melinda Yüksel hocamızın seslendirdiği parçalar ise keyifli anlar geçirmemizi sağladı.

Ekmek Rondosu

Marmara Okulları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında Anasınıfı 5 yaş grubu tarafından hazırlanan Ekmek Rondosu gösterisi büyük ilgi topladı. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği gösteride minik öğrencilerin sahne performansı bol bol alkış aldı. Değerler eğitimi kapsamında düzenlenen gösteri hem öğrencilerin hem de ailelerinin keyifli zamanlar geçirmesini sağladı.

İlkokul Korosu

Marmara Okulları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Etkinlikleri’nde ilkokul grubu korosu da sahne aldı. Programda İngilizce olarak ‘If You’re Happy’ isimli parçayı seslendiren öğrencilere aileleri alkışlarla destek verdi.

Etkinlik Foto Galeri

Sosyal Medyada Paylaş
Erken Kayıt Fırsatları ve Duyurulardan Haberdar Olmak İçin E-Bülten’e Kayıt Olun!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.